Lajme

Berisha për arrestin shtëpiak: As sigurimi i shtetit nuk do të merrte këto masa

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, ka reaguar për herë të parë pas kërkesës së nisur nga SPAK ndaj GJKKO-së për dhënien e masës së sigurisë arrest shtëpie për të.

“Ky proces nisi gjithçka mbi këtë piramidë mashtrimi që unë paraqita para jush. Ky proces vazhdoi me shpalljen e masave shtrënguese ndaj meje duke shkelmuar me të dy këmbët kushtetutën.
SPAK kërkon arrest shtëpie për Berishën, dorëzon kërkesën në GJKKO
SPAK kërkon arrest shtëpie për Berishën, dorëzon kërkesën në GJKKO
Me këtë akt, në 32 vite pluralizëm, çdo masë shtrënguese cilado të ketë qenë ajo për deputetët është vendosur pasi është marrë vendimi i Kuvendit. Dhe nuk ka një njeri tjetër ndryshe. E them këtë për të treguar se pse unë nuk pranova dhe nuk pranoj shkeljen e kushtetutës”, ka theksuar Berisha, shkruan TCH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *