Rreth Nesh

Rreth nesh

Kanal 24 Albania Agjencia Informative e të gjithë Shqiptarëve “https://kanal24.top” është një ndërmarrje mediatike e pavarur me autorë një grup gazetarësh vullnetaresh por edhe të punësuar aktualë në mediat elektronike dhe te shkruara shqiptare.Transmetimi ynë i parë ndodhi më 1 Janar 2014 kur themeluam faqen e vetme ne facebook me emrin Khunion dhe erdhem online me një   Uebsajtin tonë të parë për lajmet me Emrin Zeri Im me 1 janr 2018. . Prej asaj kohe ne ofrojmë informacion pa ndërprerje dhe ne kohe reale për atë që ndodh në hapësiren mbarëshqiptare  duke informuar çdo qytetar shqiptarë anemban botës rreth gjithckaje që ka lidhje me ndodhitë dhe ngjarjet ditore.

Agjencia Informative “Kanal 24 Albania ” është një website i cili ka si qëllim dhënien e informacionit në një kohë sa më të shpejtë dhe objektive. Kryesisht kemi publikuar e vazhdojmë të nxjerrim informacione të sakta paanshëm dhe të pavarura përfshirë lajme ditore, përfshirë edhe lajmet për  teknologji, udhëtim, webmastering, programmim dhe guida të fitimit të parave online.

“Kanal 24 Albania” eshte i dedikuar te promovoje dhe te mbroje vlerat për informim të saktë korrekt dhe profesional, paanshëm në të gjitha shkrimet tona të botuar në artikuj këtu.

Veçantitë
Agjencia Informative “Kanal 24 Albania” është e hapur për të gjithë qytetarët. Në këtë website përveç informacioneve të shumta do të ketë dhe një dritare për të gjithë qytetarët që të publikojnë probleme dhe informacione të vlefshme për komunitetin.

Të gjithë kanë të drejtën për të dërguar shkrime, komente, informacione apo dhe investigime, por publikimi i tyre do të kalojë më parë në filtrin e administratorëve të website-it.

Rifreskimi i faqes bëhet në mënyrë të shpeshtuar duke vendosur lajmet më të fundit nga të gjitha fushat.

Për çdo informacion dhe kërkesë, ju mirëpresim të na kontaktoni
Adresa e kontaktit e-mail është: support@kanal24.top

Kanal24 albania,  Ne e duam Median e Lirë dhe jemi këtu për t’ju ofruar infornacion profesionale pa aneshme në mënyrë që të mund të keni lajme të sakta. Ne fokusohemi në shpejtësinë, saktësinë sigurinë dhe kodin e pastër të lajmit të pavaur. Agjensia e jonë ndodhet me qendër në Tiranë Shqipëri. Seli/Zyra Qendrore: Tiranë, Rruga” Shkëlqim Fusha”, Pallati GBI, Nr.22