Fitoni ParaMesime

6 Këshilla si të fitoni para online?

Sa artikuj keni lexuar për të fituar para online? Mund të njëqind. Shumë prej tire faqeve pretendojnë se mund të fitoni 1000 $ brenda pak ditësh, por shumica e tyre janë të rreme. Janë vetëm “reklama” në mënyrë që t’ju bindin që paguan shumë për produktin e tyre, dhe duke menduar se jeni duke fituar, në mënyrë që të humbisni paratë tuaja me këto skema. Disa faqe ju garantojnë 100% për t’u bërë të pasur në pak muaj, por për fat të keq nuk ka realitet të tillë.

Për të fituar në internet ju duhet të bëni shumë informacione dhe marketing, duke shkruar në lidhje me përmbajtjen. Pasi keni bërë këto, ju do të filloni të gjeneroni trafikun e vizitorëve dhe pastaj të bëni në bazë të trafikut.

Le të shikojmë disa këshilla sesi mund të arrini të keni sukses online dhe pse jo, të fitoni para.

Fitoni Para Online
Fitoni Para Online

1. “Freelancing” për fitimin e parave në internet

Një nga mënyrat e mira për të fituar para është duke punuar nga shtëpia. Shumë njerëz t’ua kalojnë disa detyra të tjera të kundrejta. Nëse aftësitë tuaja janë në mesin e tyre, ju mund të fitoni para në të gjitha llojet e punës. Për të marrë projekte Freelancing ju duhet të ndërtoni portofolin dhe profilin tuaj.

Për projekte Freelancing, mund të plotësoj me këto faqe:

www.fiverr.com
www.freelancer.com
www.upwork.com

Mendojeni si një punë të dytë, të rehatshme nga shtëpia juaj.

2. Blog dhe faqe interneti përmes Google AdSense

Ju mund të keni këtë shumë reklama të vendosura në disa faqe interneti, por nuk është gjë tjetër veçse një mënyrë si të fitosh para përmes Google AdSense. Nëse keni një, dikush mund të bëj reklama ndërmjet faqeve tuaja përmes kodit të Google. Ju do të merrni një % të klikimeve për çdo vizitor që klikon në atë reklamë dhe pjesën tjetër do të bëjë nga Google. Të ardhurat do të rriten në bazë të numrit të  vizitorëve në faqen tuaj  dhe rënditjet në internet.

Për të fituar të ardhurat e mira nga Google AdSense ju duhet të publikoni sa më shumë punime në faqen tuaj. Kjo është një strategji shumë e mirë për bizneset.

3. Fitimi i parave në internet përmes YouTube

Ju mund të keni vënë re shfaqjen e ndonjë reklame gjatë kohës që jeni duke parë një video në YouTube. Pas klikimit të “skip ads”, ju vazhdoni të shikoni videon që dëshironi. Kurorët hapin video-n në të cilin janë reklama, pronari i kanalit fiton disa para nga Google në një subjektin e reklamës. Lloji i tillë i strategjisë quhet: AdSense YouTube Monetization. YouTube gjeneron 1Billion vizitorë çdo muaj, gjë që bën popullaritetin e tij.

Shumë e të rejave më së shumti për video-t e kamerave të fundit dhe celularët. Pra, nëse keni ndonjë pajisje të fundit, kjo është një mundësi për të fituar blerje përmes saj. një video që zbulon funksionalitetin dhe veçoritë e kompjuterëve të fundit dhe ngarkojeni atë në YouTube.

Një kanal popullor në YouTube është Chu Chu TV.

Në nivel global ka miliona kanale YouTube që fitojnë të ardhurave. Disa nga kanalet kryesore janë në gjendje të gjenerojnë më shumë se një milion dollarë në vit.

Pra nëse keni menduar diçka inovative filloni punoni që tani. Mos bëni asnjë hap mbrapa pa e provuar. Nuk ju kushton asgje!

4. Krijo Mobile Apps

Nëse jeni mirë në programim dhe jeni të aftë në gjuhë si: C++, Java atëherë ky lloj fitimi është i mirë për ju. Krijoni është për celularë dhe ngarkojini ato në Play Store. Monetizioni në mua Google AdMob. Ju do të merrni para për klikim dhe gjithashtu për ushqime. Disa nga zhvilluesit e disave arritën të krijojnë kompani të veta në popullaritetin e tyre. Shumë zhvillues të tjerë arritën të shisnin përdoruesit e tyre për milionat e tyre në popullaritetin e tyre.

Nëse zhvilloni një punë të mirë dhe që ka një funksionalitet për publikun, mund të fitosh para nga përdoruesit dhe të gjenerosh të ardhura.

5. Programet e Afilliate Marketing

Në Afilliate Marketing mund të fitosh para një bazë të komisioneve. Me këtë ju duhet të promovoni produktet e kompanive të ndryshme apo individuale. Ndërkohë që ju rritni trafikun e internetit, ju mund të rritni gjithashtu të ardhurat.

Mësoni më shumë rreth programeve Affiliate të faqeve të E-Commerce:

http://affiliate.flipkart.com

https://affiliate-program.amazon.com/

6. Puna si trajner online

Nëse jeni të mirë në një fushë akademike dhe mund t’i elaboroni konceptet në një mënyrë të lehtë, mund të keni talentin tuaj në internet. Fitoni para nëpër klasave virtuale duke përhapur njohuritë tuaja. Mësoni përmes softuerit të biseduarve video kundrejta. Ju mund të fitoni para me aftësitë tuaja duke punuar si trajner me kohë të pjesshme për subjektin tuaj të përzgjedhur. Ju mund të krijoni paketa për kurse online duke i pjesë me video.

Tani që u informua disi për disa nga mënyrat sesi fitoni para përdorimit të përdorimit, mendoni diçka të bukur dhe të përshtatshme për veten tuaj. Mund t’ia dilni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *