Lajme

Pamjet që tronditën rrjetin. Mjeshtri Robert Radoja përlotet kur shikon ish-studenten e tij duke kënduar në rrugë në pritje të ndonjë leku nga kalimtarët

Ka qenë një moment prekës për profesorin e njohur të muzikës, mjeshtrin e madh Robert Radoja, mbrëmë në Tiranë.

Teksa ecte në pedonalen e madhe të kryeqytetit, befas pikasi një grua që këndonte në rrugë në pritje të ndonjë “shpërblimi” në lekë nga kalimtarët.

Me një mikrofon dhe më muzikën e celularit, në ato momente ajo po këndonte “Vincero” të Giacomo Puccini-t dhe zëri i saj melodioz i kujtoi diçka profesorit.

Pamjet që tronditën rrjetin. Mjeshtri Robert Radoja përlotet kur shikon ish-studenten e tij duke kënduar në rrugë në pritje të ndonjë leku nga kalimtarët
Pamjet që tronditën rrjetin. Mjeshtri Robert Radoja përlotet kur shikon ish-studenten e tij duke kënduar në rrugë në pritje të ndonjë leku nga kalimtarët.

Afrohet dhe shtanget: Ajo kishte qenë dikur studentja e tij ekselente. Sa e sa 10-ta i kishte vendosur për atë zë.

Preket pa masë dhe nga sytë i bie një pikë loti. Po aq emocionuese ishte edhe për ish-studenten e tij teksa pa profesorin ti afrohej.

Dhe ashtu teksa i puthin dorën njëri-tjetrit, profesori lëshoi një piskamë:

“Ëndrrat e bukura përfundokan në rrugë?!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *