AKTUALITET

Urimi i Metës për Vitin e Ri: Të ndezim një shpresë të re që të jetë udhërrëfyes për Shqipërinë e të ardhmes më të mirë

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta me rastin e Vitit të Ri, bën apel për të ndezur një shpresë të re drita e së cilës do të ndriçojë përgjatë vitit të ri dhe do të jetë udhërrëfyes për Shqipërinë e të ardhmes më të mirë.

Postimi i Metës:

Të dashur miq!

Në këtë natë ndërrimi të viteve, le ta lëmë pas vitin 2023 duke qenë falenderues për çdo moment që kemi patur fatin të kalojmë me familjen dhe njerëzit e dashur.

Mirënjohës për gjërat e mira dhe sukseset e festuara, po aq sa për mësimet e fituara në jetë apo në punë;

Duke qenë krenarë për çdo vështirësi me të cilën jeni përballur me dinjitet;

Le të ndezim bashkërisht një shpresë të re dhe të madhe, drita e së cilës do të ndriçojë përgjatë vitit të ri dhe do të jetë udhërrëfyes për Shqipërinë e të ardhmes më të mirë.

Gëzuar Vitin e Ri 2024! Urimet më të mira nga zemra të gjithë shqiptarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *