Bota

Kryeministri izraelit paralajmërim për Iranin dhe Hezbollah: Ne do ti godasim

Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu, është shprehur i bindur se lufta do të vazhdojë dhe se nuk do të dorëzohet përballë asnjë presioni. Gjithashtu kryeministri ka paralajmëruar Hezbollahun dhe Iranin.

“Ne do të godasim Hezbollahun. Nëse ata zgjasin luftën, do të pësojnë goditje që as nuk i imagjinojnë. E njëjta gjë vlen edhe për Iranin”, ka thënë ai.

Netanyahu gjithashtu përsëriti thirrjen se është e domosdoshme që Irani të ndaloje aktivitetin me armët bërthamore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *