Lajme

Kërkojm ndihmën tuaj! Hyrije Çikopano mosha 66 vjec. Ka humbur ne date 15 nentor ne Tirane zona prane Globe, rruga e Kavajes

????Kërkojm ndihmën tuaj!

Hyrije Çikopano mosha 66 vjec. Ka humbur ne date 15 nentor ne Tirane zona prane Globe, rruga e Kavajes.

Ka patur te veshur triko gri me kapuc e tuta te zeza.

Hyrije Çikopano mosha 66 vjec. Ka humbur ne date 15 nentor ne Tirane zona prane Globe, rruga e Kavajes
Hyrije Çikopano mosha 66 vjec. Ka humbur ne date 15 nentor ne Tirane zona prane Globe, rruga e Kavajes

 

 

Zonja eshte ne gjendje te renduar psikologjike dhe nuk mund te orientohet.

 

Ju lutem  ta ndani këtë artikull  në profilet tuaj në rrjetet sociale,  qe ta kemi më të lehtë gjetjen e Hyrije Çikopano

Ju lutemi kush e sheh te kontaktoj ne numrat:
0673930042
0698480527
ose policine 129./stop tv klan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *