Lajme

Jo të gjithë festojnë! I vogli Rein diagnostikuar me skoliozë idiopatike, nena e tij kerkon ndihmen tuaj qe i biri t’ja dal mbane!

Rein Zeneli është një djalë 7-vjeçari, i cili në moshën 5-vjeçare është diagnostikuar

me sëmundjen e rëndë, skoliozë idiopatike (deformim të palcës kurrizore).

Rein duhet t’i nënshtrohet afërsisht 12 operacioneve të shtyllës kurrizore derisa të arrijë adoleshencën.

Konkretisht, ai duhet t’i nënshtrohet një operacioni çdo 10 muaj deri në moshën 16-18 vjeçare. Ai deri më tani ka bërë 3 operacione.

Operacionet duhet të kryhen në Turqi, pasi ky është spitali më i afërt që mund të sigurojë procedurën e nevojshme dhe kushtojnë afërsisht 7,000 euro (10,225 CAD) për operacion.

Apeli vjen nga nëna e Rein, Albana Zeneli e cila kërkon ndihmë për të shpëtuar jetën e djalit të saj.

Në linkun më poshtë gjeni adresën e  GOFoundme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *