Lajme

Dëbora “pushton” sërish Shqipërinë, ja akset problematike! Rama ka dy fjalë për…

Kryeministri i vendit, Edi Rama njofton se mjetet borëpastruese janë në terren në akset Kukës-Shishtavec, Bogë-Theth, Tamarë-Vermosh, Korçë-Dardhë.

Në një postim në rrjetet sociale, kryeministri Rama ka apeluar që drejtuesit e mjeteve të pajisen me goma dimërore dhe zinxhirë kur udhëtojnë për në segmentet e mësipërme që janë me prezencë dëbore, të ulin shpejtësinë, të respektojnë sinjalistikën dhe udhëzimet e Policisë Rrugore.

Kryeministri i vendit, Edi Rama njofton se mjetet borëpastruese janë në terren në akset Kukës-Shishtavec, Bogë-Theth, Tamarë-Vermosh, Korçë-Dardhë.
Kryeministri i vendit, Edi Rama njofton se mjetet borëpastruese janë në terren në akset Kukës-Shishtavec, Bogë-Theth, Tamarë-Vermosh, Korçë-Dardhë.

Mjetet borëpastruese në terren në akset Kukës-Shishtavec, Bogë-Theth, Tamarë-Vermosh, Korçë-Dardhë. Drejtuesit e mjeteve të pajisen me goma dimërore dhe zinxhirë kur udhëtojnë për në segmentet e mësipërme që janë me prezencë dëbore, të ulin shpejtësinë, të respektojnë sinjalistikën dhe udhëzimet e Policisë Rrugore”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *