Lajme

“Burri i hapi faqe “Only Fans” bashkëshortes që të merrte para nga fotot intime të gruas së tij”

Denisa Kele ka bërë publik një rast tronditës në emisionin “Opinion” në Tv Klan, të cilin thotë se e ka mësuar nga organet policore.

Referuar rastit në fjalë, Kele tregon se një bashkëshort i ka hapur gruas një faqe “Only Fans” që të merrte para nga fotot intime të bashkëshortes së tij, gjë të cilën e justifikonte duke thënë se “dua të ushqej fëmijën”.

Denisa Kele: Do të ju them një rast që nuk është bërë mediatik të para disa ditëve që unë e kam marrë vesh nga policia. Kjo është mënyra se si prindërit rrisin meshkujt dhe prindërit rrisin dhe femrat. Bashkëshorti i divorcuar nga gruaja e tij i kishte hapur bashkëshortes një faqe “Only Fans” që merrte para nga fotot intime të gruas së tij dhe e justifikonte me shprehjen se “e bëj se dua të ushqej fëmijën”. Kur e kam dëgjuar nga organet kompetente, kam ngelur pa mend.

Blendi Fevziu: E njëjta logjikë nga grupe që i merrnin dhe trafikonin gra.

/tvklan.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *