Lajme

Raportohet për dhunë fizike mes Gani Germisë dhe Bleros në Big Brother VIP, mbyllet për disa orë transmetimi i kanaleve

Tensionet në ‘Big Brother Vip Kosova’ nuk paskan të sosur. Thuhet se mes dy banorëve, Ganiut dhe Bleros situata e debatit ka dalë jashtë kontrollit në orët e para të mëngjesit.

Në faqen zyrtare të formatit në Instagram por edhe kudo në rrjet po qarkullojnë komente se Ganiu ka goditur me gotë Bleron dhe produksioni ka ndërprerë pamjet në kanalet e transmetimit live për disa orë, duke mos dhënë asnjë shpjegim, derisa tani gjatë ditës transmetimi veçse është rikthyer.

Foto Gani Germia dhe Bleros
Foto Gani Germia dhe Bleros

Disa prej komentuesve kritikojnë produksionin e formatit për mos transparencë, derisa nuk dihet saktësisht se çfarë mund të ketë ndodhur mes banorëve.

Big Brother nuk ka dalur ende me ndonjë njoftim rreth kësaj ngjarje që po flitet në rrjete sociale për të sqaruar arsyen e mos transmetimit të kanaleve.

Lajme

Raportohet për dhunë fizike mes Gani Germisë dhe Bleros në Big Brother VIP, mbyllet për disa orë transmetimi i kanaleve

Tensionet në ‘Big Brother Vip Kosova’ nuk paskan të sosur. Thuhet se mes dy banorëve, Ganiut dhe Bleros situata e debatit ka dalë jashtë kontrollit në orët e para të mëngjesit.

Në faqen zyrtare të formatit në Instagram por edhe kudo në rrjet po qarkullojnë komente se Ganiu ka goditur me gotë Bleron dhe produksioni ka ndërprerë pamjet në kanalet e transmetimit live për disa orë, duke mos dhënë asnjë shpjegim, derisa tani gjatë ditës transmetimi veçse është rikthyer.

Foto Gani Germia dhe Bleros
Foto Gani Germia dhe Bleros

Disa prej komentuesve kritikojnë produksionin e formatit për mos transparencë, derisa nuk dihet saktësisht se çfarë mund të ketë ndodhur mes banorëve.

Big Brother nuk ka dalur ende me ndonjë njoftim rreth kësaj ngjarje që po flitet në rrjete sociale për të sqaruar arsyen e mos transmetimit të kanaleve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *