Show Biz

Portokalli degjeneron keq Kiarën, sa ajo shpërthen në lot, Luizi: Kështu dukeni edhe në sytë e publikut!

Disa nga banorët kanë parë veten e tyre të imituar në Portokalli ditën e sotme, por duket se Kiara nuk është ndjerë mirë nga imitimi që i kanë bërë dhe këtë gjë ia ka treguar dhe Luizit.

Ndërsa po qëndronte me Luizin, Qetsorin dhe Efin, Kiara është prekur në një moment dhe ka shpërthyer në lot. Luizi e ngushëllonte duke i shprehur se sa shumë e do dhe e puthte e përqafonte.

“Uroj që këto lot të bien mbi ata që e meritojnë”, i tha Luizi.
Por portokalli e ka tallur jashtezakonisht shume Kiaren banorja qe u rikthy ne BBV pas televotimit te publikut.

Si duket aktoret e portokalli e kane vene re qe Kiara eshte afruar shume me Luizin pas rikthimit te saj ne BBV duke ngjallur dyshimet tek publiku qe e shikon si nje sjellje fallco e bere vetem nga fama dhe pelqyeshmeria e Luizi Jashte.

Kiara Tito
Kiara Tito

Qe nga hyrja ne rrjet ka shperthyer nje situate negative ku e akuzojne Kiara Titon si nje femer fake dhe qe ka ndryshiar sjellje vetem nga interesi dhe mbeshtetja qe ka Luiz Ejlli ne publik.

Show Biz

Portokalli degjeneron keq Kiarën, sa ajo shpërthen në lot, Luizi: Kështu dukeni edhe në sytë e publikut!

Disa nga banorët kanë parë veten e tyre të imituar në Portokalli ditën e sotme, por duket se Kiara nuk është ndjerë mirë nga imitimi që i kanë bërë dhe këtë gjë ia ka treguar dhe Luizit.

Ndërsa po qëndronte me Luizin, Qetsorin dhe Efin, Kiara është prekur në një moment dhe ka shpërthyer në lot. Luizi e ngushëllonte duke i shprehur se sa shumë e do dhe e puthte e përqafonte.

“Uroj që këto lot të bien mbi ata që e meritojnë”, i tha Luizi.
Por portokalli e ka tallur jashtezakonisht shume Kiaren banorja qe u rikthy ne BBV pas televotimit te publikut.

Si duket aktoret e portokalli e kane vene re qe Kiara eshte afruar shume me Luizin pas rikthimit te saj ne BBV duke ngjallur dyshimet tek publiku qe e shikon si nje sjellje fallco e bere vetem nga fama dhe pelqyeshmeria e Luizi Jashte.

Kiara Tito
Kiara Tito

Qe nga hyrja ne rrjet ka shperthyer nje situate negative ku e akuzojne Kiara Titon si nje femer fake dhe qe ka ndryshiar sjellje vetem nga interesi dhe mbeshtetja qe ka Luiz Ejlli ne publik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *