Lajme

ONE ul qepenat në të gjithë Shqipërinë!

Kompania telefonike ONE ka ulur qepenat! Asnjë dyqan i ONE nuk është i hapur sot në këtë fluks festash për shkak të rënies së sistemit.

Hakerat e Homeland Justike kanë hakuar mbi 5 petabajt të dhëna duke bërë totalisht blackout sistrmin e ONE. Me këtë ngjarje aksionet e ONE kanë rëndë ndjeshëm teksa shikohet e vështirë rimëkëmbja e të dhënave.

Nëse komania nuk ka patur servera të mjaftueshëm back-upi, pritet të shpallë falimentin!

Situata për ONE paraqitet alarmante teksa hakerat e HomeLand Justice janë cilësuar si “Robin Hoodë” të kohëve moderne pasi shkatërruan kompaninë që ka vjedhur e në mënyrë të paskrupullt ka zhvatur konsumatorët e varfër shqiptarë.

“ONE Albania është tashmë në duart tona. Ne thamë mos i bëni njerëzit vikzima të dëshirave tuaja! Shihni me sytë tuaj për të kuptuar më thellë. Ky është rezultat i punës suaj. Ju shpenzoni taksat dhe paratë e këtyre njerëzve për një grup terrorist. Nuk do të heshtim për këtë egoizëm! Puna jonë sapo ka filluar!”,-njoftojnë ata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *