Lajme

Nxirret pas 149 orësh burri nga rrënojat

Një burrë i cili ngeli nën rrënojat e tërmetit shkatërrues të 6 shkurtit u nxor pas 149 orësh.

Operacion i shpëtimit u krye në lagjen Antakya të Hatay, Turqi.

Mustafa Sarıgül ,Ekipit turk, të mbështetur nga personel ushtarak dhe ekipe nga Rumania, iu deshën rreth 5 orë për të nxjerrë 35-vjeçarin.
Mustafa Sarıgül ,Ekipit turk, të mbështetur nga personel ushtarak dhe ekipe nga Rumania, iu deshën rreth 5 orë për të nxjerrë 35-vjeçarin.

Ekipit turk, të mbështetur nga personel ushtarak dhe ekipe nga Rumania, iu deshën rreth 5 orë për të nxjerrë 35-vjeçarin.

Mustafa Sarıgül është tashmë në gjendje të qëndrueshme shëndetësore dhe po merr ndihmën spitalore të nevojshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *