Lajme

FOTO| Motra e Liridona Ademajt publikon bisedën me të ndjerën, kërkon drejtësi

Motra e Liridona Ademajt ka publikuar një bisedë me të ndjerën në Instagram, shoqëruar me mbishkrimin “drejtësi për Liridonën”.

FOTO| Motra e Liridona Ademajt publikon bisedën me të ndjerën, kërkon drejtësi
FOTO| Motra e Liridona Ademajt publikon bisedën me të ndjerën, kërkon drejtësi

Në foton e shpërndarë gjerësisht në mediat në  kosovë, Liridona shkruan se i do femrat dhe i dhimbsen. Ajo thotë se nuk do t’i shohë keq dhe i vjen keq për ato gra që keqtrajtohen.

Status në instagram kushtuar Liridona Ademaj  nga Lilly Murseli
Status në instagram kushtuar Liridona Ademaj nga Lilly Murseli
Lajme

FOTO| Motra e Liridona Ademajt publikon bisedën me të ndjerën, kërkon drejtësi

Motra e Liridona Ademajt ka publikuar një bisedë me të ndjerën në Instagram, shoqëruar me mbishkrimin “drejtësi për Liridonën”.

FOTO| Motra e Liridona Ademajt publikon bisedën me të ndjerën, kërkon drejtësi
FOTO| Motra e Liridona Ademajt publikon bisedën me të ndjerën, kërkon drejtësi

Në foton e shpërndarë gjerësisht në mediat në  kosovë, Liridona shkruan se i do femrat dhe i dhimbsen. Ajo thotë se nuk do t’i shohë keq dhe i vjen keq për ato gra që keqtrajtohen.

Status në instagram kushtuar Liridona Ademaj  nga Lilly Murseli
Status në instagram kushtuar Liridona Ademaj nga Lilly Murseli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *