Lajme

Eksperti: Skema e mashtrimit prej 30 mln € në Suedi ku ishte përfshirë Naim Murseli

Eksperti Bedri Elezi ka dhënë detaje në lidhje me vrasjen e Liridona Ademajt, ngjarje e cila ka tronditur opinionin publik.

Në një intervistë për emisionin “Review” në Euronews Albania, ajo theksoi se në vitin 2017 autoritetet kishin filluar një hetim në lidhje me një skemë mashtrimi të një vlere prej 30 milionë eurosh ku dyshohet se i përfshirë ishte dhe Naim Murseli.

Eksperti Bedri Elezi ka dhënë detaje në lidhje me vrasjen e Liridona Ademajt
Eksperti Bedri Elezi ka dhënë detaje në lidhje me vrasjen e Liridona Ademajt

“Në momentin e arrestimit të akuzuarit për vepër penale është rregull që të bëhet konfiskimi i telefonit dhe ai dërgohet për ekzaminim dhe nxirren të gjithë bisedat dhe mesazhet pavarësisht se janë fshirë ata. Teknologjia që ka policia e Kosovës, rikuperon të gjithë biesedat. Duke pasur parasysh kohën e përgatitjes së veprës penale, mund të rikuporehen të gjithë mesazhet që ka shkëmbyer Naim Murseli”-tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *