Lajme

E dhimbshme Ky është njëri nga viktimat që vdiq në aksidentin

E dhimbshme ????
Ky është njëri nga viktimat që vdiq në aksidentin në Prizren ????

Tre persona kanë humbur jetën tragikisht në një aksident trafiku sonte në autostradën “Ibrahim Rugova”, raporton Gazeta Sinjali.

Sinjalizuesit kanë bërë me dije se njëri nga të vdekurit është Lordi Syla nga Gjakova.
Sinjalizuesit kanë bërë me dije se njëri nga të vdekurit është Lordi Syla nga Gjakova.

Siç mëson Sinjali, tre viktimat janë të moshave të reja dhe dyshohet se vdiqën gjatë një gare me automjete.

Sinjalizuesit kanë bërë me dije se njëri nga të vdekurit është Lordi Syla nga Gjakova.

Policia dhe të gjitha njësitë përkatëse ndodhen tashmë në vendin e ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *