Lajme

Dua Lipa shpërndan numrin e saj të telefonit në rrjete sociale

Dua Lipa, këngëtarja nga Kosova me famë botërore ka shpërndarë numrin e saj në rrjete sociale.

Ajo duke bërë publik numrin e saj ka thënë: “Më shkruaj”.

Dua Lipa, këngëtarja nga Kosova me famë botërore ka shpërndarë numrin e saj në rrjete sociale.
Dua Lipa, këngëtarja nga Kosova me famë botërore ka shpërndarë numrin e saj në rrjete sociale.

Numri i saj është +1 (917) 810-3415.

“E bëra dhe jam pjesë e komunitetit!”, ka shkruar një fans i Dua Lipës në postimin e saj.

Siç duket ajo këtë numër e ka bërë publik që të komunikojë me fansat e saj.

Lajme

Dua Lipa shpërndan numrin e saj të telefonit në rrjete sociale

Dua Lipa, këngëtarja nga Kosova me famë botërore ka shpërndarë numrin e saj në rrjete sociale.

Ajo duke bërë publik numrin e saj ka thënë: “Më shkruaj”.

Dua Lipa, këngëtarja nga Kosova me famë botërore ka shpërndarë numrin e saj në rrjete sociale.
Dua Lipa, këngëtarja nga Kosova me famë botërore ka shpërndarë numrin e saj në rrjete sociale.

Numri i saj është +1 (917) 810-3415.

“E bëra dhe jam pjesë e komunitetit!”, ka shkruar një fans i Dua Lipës në postimin e saj.

Siç duket ajo këtë numër e ka bërë publik që të komunikojë me fansat e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *