AKTUALITETLajme

Beqaj nuk zë mend, shkon në SPAK sërish me makinën e sekserit Kurtulaj

Ish-ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj, u paraqit sërish në SPAK sot dhe sërish mori një gjobë për parkimin e gabuar.

Por edhe këtë herë, makina e tij është ajo që është regjistruar në emër të Ermal Kurtulajt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *