Teknologji

Turqia prezanton “bishën e rrugës”, njihuni me Togg T10F

Një nga aktivitetet më të mëdha teknologjike, ku gjigandët e automjeteve prezantojnë çdo vit “bishat” e tyre është zhvilluar në Las Vegas, SHBA, Show Consumer Electronics (CES).

Ajo që ra më shumë në sy ishte makina turke “TOGG”, me modelin e saj të ri T10F, e cila pritet të hidhet në qarkullim në vitin 2025 dhe do të ofrojë një mbulim prej 600 kilometrash me një karikim të plotë.

Shefi Ekzekutiv (CEO) i Togg, Gürcan Karakaş, në fjalimin e tij në prezantimin e hapjes në stendën e Togg, tha se, pajisja e tyre e dytë inteligjente, Togg T10F, kap shpejtësinë prej 100 km/h për vetëm 4.6 sekonda.

projektuar për të marrë “5 yje” në të gjitha testet e programit Euro NCAP, T10F do të sigurojë drejtimin e sigurt në të gjitha kushtet e rrugës me 7 air-bag-ët e tij dhe infrastrukturën e qëndrueshme dhe solide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *