Lajme

Tapë Në Timon, Shoferi Merr Para 4 Makina Në Shkozet Dhe Përfundon Brenda Rrethrrotullimit

Një shofer i dehur në timon është bërë shkak i një aksidenti të shumëfishtë pranë mbikalimit e Shkozetit.

Nuk raportohet për dëme në njerëz, vetëm dëme materiale.

Sakaq personi i dehur është shoqëruar për më tepër, në vendngjarje janë duke u kryer procedurat përkatëse institucionale.

4 makina janë përplasur nga automjeti nën drejtimin e qytetarit të dehur, ndërkohë që vetëm makina e tij (makina e 5) ka përfunduar mbi rrethrrotullimin e ish-kënetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *