Show Biz

Sa vjeç bën? Aktori i madh Robert Ndrenika feston sot ditëlindjen

Artisti i madh shqiptar, Robert Ndrenika sot feston ditëlindjen.

Robert Ndrenika mbush 82 vjeç dhe përfaqëson jo vetëm nderin e krenarinë e kombit por historinë e jashtëzakonshme të një njeriu të madh, që ka bërë histori përmes thjeshtësisë së madhështisë së tij.

Robert Ndrenika, njeriu i mbi 30 roleve në filma, Agushi tek (Zonja nga Fshati) Sokrati tek (Vëllezër dhe shokë), Stefi tek (Në shtëpinë tonë) Vangjeli tek (Përrallë nga e kaluara) dhe kushedi sa roleve në teatër.

Aktori tejet i dashur për të gjithë brezat, sjell gjithnjë mesazhe me peshë dhe aktuale me rolet e tij. Të gjithë e duan dhe e admirojnë thjeshtësinë e tij. Të gjithë e vlerësojnë për sjelljen në jetën reale, por edhe për personazhet që tashmë i përkasin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *