Lajme

Qeveria ndan mjetet për shtesat prej 100 euro për fëmijët nën moshën 16 vjeç dhe pensionistët

Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhjen e 179-të me radhë në formë elektronike.

Sipas njoftimit, në këtë mbledhje janë marrë këto vendime:

– Plotësuar dhe ndryshuar vendimin e Qeverisë Nr. 05/128 të datës 16 shkurt 2023.

– Plotësuar dhe ndryshuar vendimin e Qeverisë Nr. 02/157 të datës 30 gusht 2023.

– Plotësuar dhe ndryshuar vendimin e Qeverisë Nr. 05/169 të datës 27 tetor 2023.

Qeveria ndan mjetet për shtesat prej 100 euro për fëmijët nën moshën 16 vjeç dhe pensionistët
Qeveria ndan mjetet për shtesat prej 100 euro për fëmijët nën moshën 16 vjeç dhe pensionistët

– Miratuar vendimin për kursime dhe ndarje buxhetore.

– Ndarë mjetet për shtesat e njëhershme prej 100 euro për fëmijët nën moshën 16 vjeç dhe pensionistmarrësit.

-Miratuar vendimin e Ministrisë së Mbrojtjes për dërgimin e Kontingjentit të FSK-së në operacionin humanitar, sipas kërkesës së Republikës së Shqipërisë, me qëllim të dhënies së ndihmës në kërkim-shpëtim.

– Aprovuar nismën për lidhjen e Marrëveshjes për Bashkëpunim në Fushën e Sigurisë ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës së Turqisë.

– Aprovuar nismën për lidhjen e Marrëveshjes për Bashkëpunimin Policor ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Çeke./Arbresh.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *