Show Biz

Luizi ngrin në këmbë Kosovën dhe Shqipërinë me premtimin e madh për….

Luiz Ejlli ka ngritur sërish në këmbë gjithë Kosovën e Shqipërinë, duke bërë premtimin e madh për Kiarën. Ai duket se ka nisur përgatitjet për të surprizuar partneren e tij, Kiarën në ditën e të dashuruarve.

Shën Valentini është me 14 shkurti bie pikërisht në prime-n e të martës në “Big Brother VIP”. Luizi: Ajo që do bëj për Shën Valentin do mbetet në histori si diçka që nuk e kanë bërë kurrë në asnjë Big Brother. Do të ngelet për shumë gjatë.

Luizi dhe Kiara
Luizi dhe Kiara

Kiara: Ka një surprizë për mua. Maestro: Shpresoj që të jetë diçka që Kiara të kënaqet.

Tea hodhi dyshimet se Luizi do i propozojë Kiarës për martesë, megjithatë ai e hodhi poshtë këtë aludim. Luizi tha se do e bëjë Kiarën të ndihet heroinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *