Lajme

Kirugu shfrytëzonte për prostitucion vajzën e tyre, prindërit e të miturës ishin në dijeni

Mjeku kardiolog Dervish Hasi në Tiranë është arrestuar pasi shfrytëzonte për prostitucion një 16-vjeçare.

42-vjeçari është vënë në pranga pas informacioneve të siguruara në rrugë operative si dhe mbajtjes në vëzhgim të tij prej disa ditësh nga ku ka rezultuar se e mitura është shfrytëzuar prej tij për prostitucion për një periudhë 2-vjeçare.

Raportohet se prindëërit e vajzës kishin informacion lidhur me abuzimin që i bëhej vajzës së tyre, madje ata me dëshirën e tyre ia kishin dhënë vajzën mjekut, me pretendimin se ai do të martohej me të, dhe se ajo do të ishte gruaja e tij e katërt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *