Lajme

Historia tragjike e Diana Kastratit, flet babai: Më vrau vajzën, më mori dhe mbesën

Gëzim Kastrati është një personazh i njohur në Kosovë, i cili prej vitesh mbart një dhimbje shumë të madhe. Vajza e tij Diana Kastrati u vra në 2011 nga ish-bashkëshorti i saj dhe akoma është i lirë edhe pse kanë kaluar 13 vite.

Gëzim Kastrati është një personazh i njohur në Kosovë, i cili prej vitesh mbart një dhimbje shumë të madhe. Vajza e tij Diana Kastrati u vra në 2011 nga ish-bashkëshorti i saj dhe akoma është i lirë edhe pse kanë kaluar 13 vite.

Vrasja e Liridonës sipas tij është alarm në tërë Kosovën dhe shteti e organet e rendit duhet ta rrisin nivelin e mbrojtjes, sidomos për dhunën në familje.

“Për ne si situatë është e dyfishtë. Përveçse kemi humbur vajzën, ne është dashur të merremi dhe me mbesën tonë, për arsye se qendra për punë sociale ka marrë një vendim shumë të gabueshëm dhe ka vendosur vajzën që të rritet në familjen e vrasësit,” – u shpreh Kastrati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *