Theme WordpressWordPressWordpress Mesime

12 Best Free Multipurpose WordPress Themes

Kur jeni të ndërthurur një faqe interneti që do të mbulojë shumë tema të ndryshme ose ka nevojë për fleksibilitet të integruar, një temë WordPress me shumë qëllime që të bëni të jeni bastja juaj më e mirë. Temat me shumë qëllime të një sërë veçorish dhe opsionesh dizajni që mund të personalizohet për t’u përshtatur një pamje të gjerë të përshtatjes. Përtej kësaj, këto tema shpesh i atribuohen njërit prej dy llojeve të ndryshme: ato mjaft të përgjithshme dhe mund të jenë personale për një industri të ose për mua shumë, ato janë të zbatueshme për një industri të ndryshme.

Nuk është një gjë e tillë që ka shumë qëllime të WordPress-it që kanë dhjetëra demonstrime, se cilat janë për një vend të ndryshëm, të cilat t’i importosh me një klikim vetëm. Kjo ju kursen në konfigurimin dhe përshtatjen e mirë me nocionin e një teme WordPress gjithëpërfshirëse ose me shumë qëllime. Shumë nga temat më të mira të WordPress për shumë qëllime janë opsione premium me etiketa të ndryshme çmimesh, por gjithashtu mund të merrni disa zgjedhje të mira falas.

1. Sidnej

TEMA SIDNEY WORDPRESS
Sydney WordPress Tema

E para në listën tonë është tema Sydney  WordPress. Është me të vërtetë një temë me shumë qëllime që është një ide ideale për bizneset e mëdha dhe të vogla. Funksionon në mënyrë fantastike për një portofol të pranishëm në internet për çdo kompani të përbashkët në shërbim.

Ju keni një gjerësi të plotë të opsioneve të personalizimit për të zgjedhur. Sydney vjen me Google Fonts dhe lejon kontrollin e plotë mbi pamjen dhe ngjyrat që keni në faqen tuaj. Mund të shtoni një logo të personalizuar dhe imazhe të kokës, si dhe të personalizoni një ekran në ekran të plotë për të shfaqur shërbimet, produktet ose artikujt aktualë të lajmeve tuaja më të mira.

Karakteristika të tjera përfshihen si përputhshmërinë e tyre. Meqenëse Sydney ofron një kontroll të fortë mbi pamjen dhe pamjen e faqeve të suaj, një zgjedhje e mirë profesionale që veçori është për faqet e tjera të komplikimeve të konfigurimit.

Shfaqni informacione rreth ekipit tuaj, shfaqni postimet në blog dhe konfiguroni formularin e plotë të kontaktit për të bërë të shpejtë të klientëve të rinj.

Më shumë informacion / Shkarko  Demo

2. Ngjyra Mag
Tema me ngjyra Mag WordPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *