Lajme

Kini Kujdes Ne Shqiperi ?!! Cfare Thote Izraeli

Këshilli i Sigurisë Kombetare të shtetit izraelit ka lëshuar alarm dhe ngritur nivelin e vigjilencës në 80 vende për shtetasit izraelitë.

“Që nga fillimi i luftës, ne kemi identifikuar përpjekje të shtuara nga Irani dhe përfaqësuesit e tij, duke përfshirë fraksionet e Hamasit dhe Xhihadit Global, për të dëmtuar objektivat izraelitë dhe hebrenj në mbarë botën,” tha Këshilli i Sigurisë Izraelite në një deklaratë per mediat.

Këshilli i Sigurisë Kombetare të shtetit izraelit ka lëshuar alarm dhe ngritur nivelin e vigjilencës në 80 vende për shtetasit izraelitë.
Këshilli i Sigurisë Kombetare të shtetit izraelit ka lëshuar alarm dhe ngritur nivelin e vigjilencës në 80 vende për shtetasit izraelitë.

Në të njëjtën kohë, ka një rritje të vazhdueshme dhe të konsiderueshme të nxitjeve, tentativave për sulme dhe manifestimeve të antisemitizmit në shumë vende,” thotë deklarata.

Ne nuk mund të themi mos shko, ajo që mund të themi është se izraelitët duhet ta mendojnë se ku shkojnë,” tha një zyrtar i NSC.
Ekziston një nivel i paprecedentë i dhunës së mundshme qoftë për shkak të tentativave terroriste ose rritjes së antisemitizmit dhe ata që udhëtojnë duhet ta marrin parasysh këtë, tha zyrtari.

Izraeli fut edhe Shqipërinë në hartën e vendeve ku duhet patur kujdes për…
Izraeli fut edhe Shqipërinë në hartën e vendeve ku duhet patur kujdes për…

Këshilli i Sigurisë Kombetare të shtetit izraelit ka lëshuar alarm dhe ngritur nivelin e vigjilencës në 80 vende për shtetasit izraelitë.

“Që nga fillimi i luftës, ne kemi identifikuar përpjekje të shtuara nga Irani dhe përfaqësuesit e tij, duke përfshirë fraksionet e Hamasit dhe Xhihadit Global, për të dëmtuar objektivat izraelitë dhe hebrenj në mbarë botën,” tha Këshilli i Sigurisë Izraelite në një deklaratë per mediat.

Lajme

Kini Kujdes Ne Shqiperi ?!! Cfare Thote Izraeli

Këshilli i Sigurisë Kombetare të shtetit izraelit ka lëshuar alarm dhe ngritur nivelin e vigjilencës në 80 vende për shtetasit izraelitë.

“Që nga fillimi i luftës, ne kemi identifikuar përpjekje të shtuara nga Irani dhe përfaqësuesit e tij, duke përfshirë fraksionet e Hamasit dhe Xhihadit Global, për të dëmtuar objektivat izraelitë dhe hebrenj në mbarë botën,” tha Këshilli i Sigurisë Izraelite në një deklaratë per mediat.

Këshilli i Sigurisë Kombetare të shtetit izraelit ka lëshuar alarm dhe ngritur nivelin e vigjilencës në 80 vende për shtetasit izraelitë.
Këshilli i Sigurisë Kombetare të shtetit izraelit ka lëshuar alarm dhe ngritur nivelin e vigjilencës në 80 vende për shtetasit izraelitë.

Në të njëjtën kohë, ka një rritje të vazhdueshme dhe të konsiderueshme të nxitjeve, tentativave për sulme dhe manifestimeve të antisemitizmit në shumë vende,” thotë deklarata.

Ne nuk mund të themi mos shko, ajo që mund të themi është se izraelitët duhet ta mendojnë se ku shkojnë,” tha një zyrtar i NSC.
Ekziston një nivel i paprecedentë i dhunës së mundshme qoftë për shkak të tentativave terroriste ose rritjes së antisemitizmit dhe ata që udhëtojnë duhet ta marrin parasysh këtë, tha zyrtari.

Izraeli fut edhe Shqipërinë në hartën e vendeve ku duhet patur kujdes për…
Izraeli fut edhe Shqipërinë në hartën e vendeve ku duhet patur kujdes për…

Këshilli i Sigurisë Kombetare të shtetit izraelit ka lëshuar alarm dhe ngritur nivelin e vigjilencës në 80 vende për shtetasit izraelitë.

“Që nga fillimi i luftës, ne kemi identifikuar përpjekje të shtuara nga Irani dhe përfaqësuesit e tij, duke përfshirë fraksionet e Hamasit dhe Xhihadit Global, për të dëmtuar objektivat izraelitë dhe hebrenj në mbarë botën,” tha Këshilli i Sigurisë Izraelite në një deklaratë per mediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *